Vietnam Ticari Vize İçin Neler Gerekli ?

Vietnam’a ticari amaçlı seyahat ediyorsanız ve 30 günden fazla kalmayı planlıyorsanız, bu seyahatiniz için Ticari vize başvurusu yapmanız gerekmektedir. Turistik vize başvurularında olduğu gibi, evraksız Vietnam vizesi uygulaması Vietnam ticari vizesinde geçerli olmadığından, Vietnam immigration ofisi tarafından istenen belgeleri önceden hazırlamanız gerekmektedir. Vietnam ticari vize başvuruları, diğer Vietnam vize başvurularında olduğu gibi online olarak websitemiz…
Devamı


23 Mayıs 2019 0