Vietnam vizesi 2020 Yılında Nasıl Alınır ?

Vietnam vizesi 2020 Yılında Nasıl Alınır ?

25 Ağustos 2019 Vietnam Vize 3
Vietnam vizesi 2020

Vietnam Vizesi 2020 Yılında Nasıl Alınır?

Eğer 2020 yılı için tatil planları yapıyorsanız ve listede Vietnam da var ise bu yazıyı okumadan planlarınızı netleştirmeyin. Vietnam vizesi 2020 yılında nasıl alınır? Hangi Türk vatandaşları Vietnam vizesinden muaf öğreneceğiz. Ücretsiz Cu Chi tünelleri turu bilgileri yazımızın devamında.

Hususi (yeşil) ve Diplomatik (siyah) pasaport sahipleri ise 2019 yılında olduğu gibi Vietnam vizesinden muaf olacaklardır. Eğer umuma mahsus pasaport sahibi iseniz, Vietnam vizesi 2020 yılı boyunca sizin için geçerli olacaktır. Vietnam Rehberi Co. LTD. sizin adınıza Vietnama vize işlemlerinizi, direkt olarak Vietnam’da yürüten tek Türk yetkili acentadır. Peki Vietnama vize başvurusu nasıl yapılır ve neler gereklidir?

Gereken süre: 10 gün.

Vietnam vizesi 2020 yılında nasıl alınır ?

  1. Vize başvuru evraklarının hazırlanması

    İlk etapta online Vietnam vizesi başvurusu için gerekli olan pasaportunuzun ilk sayfasının net görüntüsünün ve uçak rezervasyonlarınızın hazır olduğundan emin olun.pasaport

  2. Online Vietnam vize başvuru formunun doldurulması

    Başvuru için gerekli evrakları hazırladıktan sonra tek yapmanız gereken, websitemiz üzerinden Vietnam vize başvuru formunu doldurmanız. Özel isteklerinizi, başvuru formunda ki notlar bölümünde belirtmeyi unutmayın.

  3. Evraklarınızın incelenip işleme alınma süreci

    Vize başvuru formunda doldurduğunz bilgilerin eksiksiz ve doğru olması önemlidir. Evraklar incelendikten sonra, sizinle iletişime geçilip teyit alınır ve başvuru formunuz direkt olarak Vietnam immigration ofisine (Vietnam göçmenlik bürosu) iletilir.

  4. Vize onay mektubunun (Vietnam vizesi C1 belgesi) tarafınıza iletilmesi

    Vize başvurunuz sonuçlandığında, başvuru formunda belirttiğiniz email adresinize vize onay mektubunun bir kopyası yollanmaktadır. Vize onay mektubunuz ile hiç bir konsolosluğa gitmeden, vizenizi Vietnam’a varışta havalimanında pasaportunuza işletebilirsiniz.Vietnam C1 Belgesi Nedir? Nasıl alınır?

Vietnam vizesi için gerekli belgeler

Evraksız Vietnam vizesi konusunda öncü olan Vietnam Rehberi Co. LTD. ile Vietnama vize başvurularınız için pasaportunuzun ilk sayfasının kopyası ile Vietnama girişinizi – çıkışınızı gösteren rezervasyonlar yeterli oluyor. Vietnam Rehberi, turistik vize başvurularında hiçbir ön ödeme talep etmemektedir. Websitemiz üzerinden online olarak dolduracağınız Vietnam vizesi başvuru formu ile ilk adım tamamlanmış oluyor. Başvuru formunun doldurulmasının ardından, başvurunuzun yapıldığına dair onay mailini aldığınızdan emin olunuz.

Vietnam vizesi 2020 yılı başvurularında da ücretsiz Cu Chi tünelleri turu kampanyası devam edecektir.

Vietnam vizesi 2020

Vietnam vizesi c1 belgesi

Başvurusu alınan misafirlerimizin evrakları incelendikten sonra, başvuru formu direkt olarak Vietnam göçmenlik bürosuna iletilmektedir. Vietnam 2019 yılında olduğu gibi 2020 yılında da Türk gezginlerin en çok ziyaret edeceği ülkelerden birisi olacak gibi görünüyor. 7/24 online vize başvuru sistemi sayesinde, 2020 yılı için yüzlerce Türk vatandaşı Vietnam vizesi c1 belgesi başvurusu yaptı bile. Vize onay mektubu bir diğer adıyla C1 belgesi, size hiçbir konsolosluğa gitmeden vize başvurusu yapıp, vizenizi Vietnam’a varışta havalimanında pasaportunuza işletmenize olanak tanıyor.

Karayolu ile Vietnam’a giriş

Kamboçya üzerinden Vietnam’a karayolu ile giriş yapacak olan kişilerin, vizelerini önceden başkent Phnom Penh’de ki Vietnam Büyükelçiliğin’de pasaportlarına işletmeleri gerekmektedir. Bunun için vize başvuru formunda “Vizenizi Teslim Almak İstediğiniz Makam” kısmı “Diğer” seçilmeli ve ayrıca belirtilmelidir. Vietnam Rehberi, sonuçlanan vize onay mektubunuzu belirtilen büyükelçiliğe fakslayarak bilgilendirmektedir. Bu sayede, hiçbir sorun yaşamadan vizenizi herhangi bir Vietnam Büyükelçiliğinde pasaportunuza işletebilirsiniz.

Vize başvurusu yaparken nelere dikkat edilmeli?

Başvuru formunda ki bilgilerin eksiksiz ve doğru girildiğinden emin olunmalı. Alınmak istenen vize türü seyahatinizin amacına göre seçilmelidir. Turistik vize ile Vietnam’da çalışılması yasaktır. Ticari vize başvurusu yapmak isteyen kişilerin özel notlar bölümünde ayrıca belirtmesi gerekmektedir.

Havalimanında vizenizi pasaporta işletme işlemleri ortalama 15 dakika sürmektedir. Vize onay mektubunuzun bir adet çıktısını yanınızda bulundurmayı unutmayınız.

25USD değerinde ücretsiz Cu Chi tünelleri turu

Vietnam Rehberi Co. LTD. ile Vietnama vize başvurusu yapan herkese, Vietnam savaşı sırasında Amerikalılara karşı kazanılan zaferde büyük önemi olan Cu Chi tünelleri turu hediye. Ücretsiz Cu Chi tünelleri turuna katılmak için, vize başvurusu sırasında özel notlar kısmına, tura katılmak istediğiniz tarihi ve otel bilgilerinizi yazmayı unutmayınız. Tur yarım gün sürmektedir ve herşey dahildir (transferler, giriş ücretleri, yerel rehber, ikramlar.)

Vietnam vizesi 2020 yılı ile ilgili daha fazla bilgi almak için WhatsApp hattından direkt iletişime geçebilirsiniz.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 kişi oy verdi, 5 üzerinden ortalama puan: 5,00 Bu sayfaya oy vermek ister misiniz?
Loading...

 

3 cevap

  1. Mukadder dedi ki:

    2020 Şubat ayında Vietnama gelmeyi düşünüyoruz.Şimdiden Vietnam vizesi başvurusu yapsak olur mu?
    Birde ücretsiz Chu chi tünelleri turu 2020 yılındada geçerli mi?

  2. Okan dedi ki:

    Merhabalar, vizeyi Kambocyada ki Vietnam Büyükelçiliğinden teslim alırsak, pasaportu kaç günde geri alabiliriz?

  3. Hakan Ates dedi ki:

    Bu ucretsiz tura hersey dahil mi? Herhangi bir ek ucret odememiz gerekiyormu tur sirasinda?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir